Wednesday, October 22, 2014

Mr. Imran Soft Icecream

Assalamualaikum,

dah lama aku tidak menggunakan medium blog ini untuk menulis coretan hidup aku. tetiba datang seruan untuk aku menulis sesuatu disini. difikir-fikir, aku nk tulis mengenai perniagaan yg sedang aku ceburi sekarang ni.mungkin ramai yg sudah tahu, dan ramai juga tidak tahu. jom layan...


tada.. ini gambar 1st job aku.. event kenduri Aqiqah. aku hanya menggunakan kereta Perodua Kembara ihsan dari Ibu aku... (Tq mak.. muuahh). 


gambar 2 budak diatas ni plak.. gambar yg diambil ketika majlis perkahwinan. saya mengambil tempahan untuk pelbagai jenis event, tidak kira malam atau siang. bagaimana nk tempah? boleh rujuk dibawah ni.

SMS/CALL/Whatsapp : 013-2992990

so.. apa lagi yg ditunggu-tunggu? mari la tempah aiskrim! pasti meriah dah best gileeee!

imran.sarmin

Saturday, October 11, 2014

2 Tahun

Assalamualaikum, salam sejahtera..

Huishhh.. ini btol-btol bersawang punyer blog.. tak pa.. akan aku perbaiki blog ini kembali.. nntkan post akan datang.. aku akan kongsi perkara-perkara yg menarik! InsyaAllah..

Thursday, December 20, 2012

Mood malas

Assalamualaikum..

Lame x membeloger ni.. Sbb xde idea la nk tulis ape.. Lg pn agak sedikit bz lah.. Hihihi.. Anyway.. Selamat berhujung tahun! Tahun 2012 adalah tahun paling mls menulis blog.. Haram thn depan akn kembali cemerlang! Hahaha.. Amin

Buhbye!


Wsalam!

Sunday, November 25, 2012

Seluar Dalam Wanita Vs Lelaki

Assalamualaikum & salam sejahtera..

perghh.. mmg lame aku da x update belog.. kali ni aku nk rajinkan skit lah update.. ade cerita menarik..
pernah terfikir x korang.. knape kalau kt mane2 mall.. spender pompuan akan dijual longgok.. manakala.. spender lelaki akan dijual dgn cara tersusun & teratur di dalam kotak.. nk tau knape? mai layan gambar ni.. hihi..





so.. skang korang da tau kn knape?
hihi.. tada!!



Saturday, July 21, 2012

Salam ramadhan..

Assalamualaikum..
Kembali lagi kita di bulan ramadhan al-mubarak ni.. Berulang dengan pantas. Tahun ni mencatat sejarah bagi hidup aku. Berpuasa sebagai seorg babah. :) semoga kalian dpt menambahkan amalan ketika dibulan ramadhan kali ni. Sama2 lah kita beramal soleh & j. Membazirkn ramdhan yg dtg ni.. Sekian, selamat berpuasa!!

Imran.sarmin